OPTIMALNO RJEŠENJE ZA POSLOVNE KORISNIKE

Za poslovne korisnike automobil nije samo prijevozno sredstvo – on je praktično mobilna kancelarija u kojoj se pripremaju važne prezentacije ili se odmara između sastanaka. Sigurno ste i vi bili u situaciji da vas je automobil iznevjerio i jednostavno – stao. Prije ste mogli bezbrižno ući u servis, popiti kafu i pričekati da automobil bude spreman za nove podvige ali danas, sa globalnim zastojima u nabavi, dijelovi mogu biti teže dostupni nego ikad, a cijene skaču brže nego što možete pratiti. A da ne pričamo o čekanju novog automobila koje se može protegnuti na šest mjeseci pa sve do godine dana. I dok vi čekate, vaš posao i vaši klijenti neće. Sve su ovo stvari sa kojima se suočavaju osobe koje posjeduju automobil. Ali ne i one koje ga unajmljuju. Zato je sada dobar trenutak da preispitate sve opcije. Dugoročni najam je relativno nova stvar koja vas oslobađa stresa i nudi predvidljivost koju svaki poslovni korisnik zaslužuje.

Jednostavnije i bolje planiranje

Dugoročni najam vozila je usluga idealna za korisnike koji žele prilagoditi broj vozila u zavisnosti od trenutačnih potreba. Za razliku od drugih načina financiranja (Leasing na primjer), uslugom dugoročnog najma ne vežete se ugovornom obvezom. Kod dugoročnog najma plaćate samo broj dana korištenja vozila, imate kontrolu nad rashodima te garanciju da, ako vratite vozila prije dogovorenog vremena, nećete imati dodatne troškove.

Optimizacija troškova

Optimizacija troškova je sigurno jedan od razloga zbog kojih se korisnici odlučuju na uslugu dugoročnog najma. Jednostavno za razliku od Leasinga, u slučaju dugoročnog najma broj vozila možete povećati ili smanjiti broj vozila u skladu sa poslovnim potrebama. Pri tome nema potrebe za značajnim inicijalnim ulaganjima niti za mnoštvom dokumentacije, garancija i potpisa i što je najvažnije vrlo brzo se realizuje.

Nema brige, nema problema

Brigu o vozilima preuzimamo u potpunosti mi. Dakle registracija, osiguranje, održavanje, kasko, zamjensko vozilo, zamjenu i skladištenje guma, reparaciju šteta, GPS praćenje vozila su naša briga i naša obaveza. Vi se praktično u potpunosti možete fokusirati na Vaš razvoj Vašeg biznisa i obavljanje poslovnih aktivnosti. Posao a brigu o voznom parku prepustite nama jer je naš posao najam vozila i radimo ga odlično.

LEASING ILI DUGOROČNI NAJAM?

Kako bi Vam olakšali izbor i pokazali zašto je dugoročni najam znatno bolje rješenje od Leasinga, izvukli smo ključne razlike koje možete pogledati u nastavku.

LEASINGDUGOROČNI NAJAM
Početno ulaganje kapitalaicon-plusicon-minus
Mjesečno plaćanje vozilaicon-plusicon-plus
Obvezno osnovno auto osiguranjeicon-minusicon-plus
Kasko osiguranjeicon-minusicon-plus
Troškovi registracije i tehničkog pregledaicon-minusicon-plus
Redovno i izvanredno održavanje vozilaicon-minusicon-plus
Asistencija i pomoć na cestiicon-minusicon-plus
Zamjensko vozilo u slučaju kvara ili šteteicon-minusicon-plus
Odvoz i dovoz vozilaicon-minusicon-plus
Zamjenu i skladištenje gumaicon-minusicon-plus
Mogućnost ranijeg povrata bez dodatnih troškovaicon-minusicon-plus
Satelitsko praćenje vozilaicon-minusicon-plus

DUGOROČNI NAJAM JE PRAVI IZBOR!

Ukoliko Vas zanima informativna ponuda za uslugu dugoročnog najma, dovoljno je da popunite kontakt formular u nastavku i neko će Vam se od našeg osoblja uskoro javiti sa svim detaljima vezanim za Vaš zahtjev

Kontakt informacije

Popunite formular i naš tim će vam se javiti u roku od 24 sata.