Autorental je brend odnosno sastavini dio kompanije Autocentar 8 d.o.o. iz Sarajeva. Iako smo relativno mlada kompanija, iza nas je ogromno iskustvo u ovoj oblasti. Nastojimo uvijek ići u korak sa vremenom i ispunjavati sve želje i zahtjeve naših klijenta pa u skladu sa tim omogućili smo najam naših vozila i putem naše web stranice. Naša flota automobila se konstantno povećava i u ponudi imamo vozila luksuzne klasa ali i vozila srednje i niže klase tako da zadovoljavamo sve Vaše potrebe. Naš primarni cilj je u dogledno vrijeme postati lider u oblasti najma automobila na našem tržištu ali i šire. Sigurni smo da ćemo u tome i uspjeti svjesni činjenice da uz veliko zalaganje i trud dobri rezultati su zagarantovani. Tu se svakako oslanjamo i računamo na Vaše povjerenje i preporuke. Hvala Vam i na dosadašnjem povjerenju koje nam svakako puno znači i koje nam daje obavezu da budemo bolji i inovativniji u budućem poslovanju.

DODATNE USLUGE U NAŠOJ PONUDI

Kao što smo prethodno naveli, Autorental je sastavni dio kompanije Auto centar 8 d.o.o. koja u svojoj ponudi ima i niz drugih usluga. Kompletnu ponudu usluga naše matične kompanije Auto centar 8 d.o.o. možete pogledati na sljedećem linku a ovdje bi svakako izdvojili sljedeće:


AUTOPRAONICA

AUTOPRAONICA

Iskustvo i vrhunski kvalitet sredstava i opreme za čišćenje svrstava našu autopraonicu u jednu od najboljih u gradu. Ukoliko još dodamo izuzetno povoljne cijene, mogućnost kupovine više kupona za dodatni popust te svako šesto pranje auta besplatno, onda je naša uloga favorita u gradu u potpunosti opravdana!
  LAKIRANJE I LIMARIJA

  LAKIRANJE I LIMARIJA

  Isključivo najkvalitetniji i orgainalni lakovi su dio naše ponude. Rezultat kojem mi težimo je praktično nemoguće dobiti bez izuzetno kvalitetnih primarnih materijala. Trudimo se da naši klijenti budu uvijek zadovoljni pa smo tako za naše poslovne klijente osigurali besplatno zamjensko vozilo za prvih par dana popravke.
   AUTO GUME

   AUTO GUME

   U našoj ponudi imamo gume finskog proizvođača Nokian Tyres lidera u proizvodnji zimskih guma u Evropi. Pored toga za Vas smo osigurali i skladište za gume koje je u skladu sa evropskim i svjetskim standardima. Tako su Vaše gume smještene u idealnim uslovima što im produžava vijek trajanja.

    GDJE SE NALAZIMO ?